Aangezien ik reeds mijn biezen heb gepakt en niet langer woonachtig ben in Utrecht maar in Amsterdam, voelde ik mij verplicht nog even een kleine ode aan eerstgenoemde heerlijke, lieve stadje te doen waar ik de eerste negentien jaar van mijn leven heb gewoond. Ik dacht eraan een hotspots blogje te maken, maar let’s face it: er zijn nog honderd miljoen andere hotspots blogs over Utrecht en die zijn stuk voor stuk groter dan Fablious.nl. Dus in plaats van stiekem online de meest hippe hotspots ooit op te zoeken en vervolgens te gaan doen alsof ik daar al mijn hele leven kom, heb ik hier een paar favoriete plekjes in Utrecht op een rij gezet, waar ik ook écht heen ga.

Beste begin van een examenreis ooit: ’s nachts opgeschrikt worden uit een al niet bestaande slaap, door iets wat verdacht veel op kotsgeluiden lijkt. Jezelf wijsmaken dat ziekte van een van je mede-examenreisgangers simpelweg onmogelijk is omdat je niets op je geweten hebt wat de kosmos reden zou kunnen geven je zo zwaar te straffen – maar er vervolgens tot je grote schrik en walging achter komen dat dit toch echt het geval is.

Ter afsluiting van de vakantie zijn mijn vriend en ik op een dinsdagmiddag in een spontane bui op de trein naar België gestapt. We belandden in Gent, waar ik nog nooit was geweest. En ik kan jullie allemaal aanraden er ook eens heen te gaan, niet alleen omdat het maar 3 uur met de trein is vanuit Utrecht, maar ook omdat het echt een enorm gezellige en hippe stad is! Uiteraard springen jullie trouwe lezers nu allemaal onmiddellijk op om die treintickets te gaan boeken, dus heb ik hier een aantal heerlijke hotspots op een rijtje gezet waar je echt even langs moet.

De toetsweek is voorbij, de vakantie is begonnen en het lijkt er zowaar op dat het de komende paar dagen zonnig en droog zal zijn. Je snapt dat dit voor mij allemaal wat veel is om te bevatten en daarom sluit ik mijzelf op in een donkere kamer met slechts het licht van de lamp op mijn mijnwerkershelm om de zaak te verlichten, terwijl ik in de vakantieherinneringen duik en zo mijn reislogboek van afgelopen zomer tegenkom, waarin ik een aantal Traumatische Ervaringen aantref. Uiteraard ben ik zo gul deze met jullie te delen.

Lief dagboek,
 
De afgelopen 10 dagen was ik in Italië met mijn klas. Dat was heel leuk. We hebben heel veel gedaan. Bijvoorbeeld de dingen die ik nu ga vertellen.

Subcategorieën

Blijf op de hoogte!