Het is ondertussen al weer een tijdje geleden, de meivakantie, maar dat betekent niet dat ik mijn belofte niet moet nakomen: een stukje schrijven over mijn heerlijke weekje op Kefalonia, Griekenland! Ik heb niet heel veel gedaan, zoals het hoort op vakantie ;) Wel heb ik heerlijk gegeten aan de middellandse zee en ijskoffie gedronken in de zon.

Zwemmen komt er op de een of andere manier nooit van; hoewel dit nu al mijn vijfde keer op een Grieks eiland was, heb ik nog nooit in het blauwe water rond Griekenland gelegen… mijn excuus is dat het in mei nog te koud is (30 graden, echt koud). Verder heb ik een heleboel mooie foto’s gemaakt, en omdat ik niet kan kiezen, zet ik er lekker ook een heleboel op. We hebben ook bergen beklommen en dorpjes bezocht en ik heb mijn telefoon in de wc laten vallen, wat een iets minder goed idee was…
Ik hoop dat jullie ook een leuke meivakantie hebben gehad, en anders: geniet van de foto’s!

Het roze strand

 

Dit bootje lag in de baai van de hoofdstad Argostoli; we moesten eerst een super lange boulevard af om er te komen en wat je niet ziet is dat er ook heel veel rotzooi lag, maar verder wel mooie foto ;)

In tegenstelling tot de andere eilanden waar ik ben geweest, groeiden er heel veel bloemen op Kefalonia...

En toen was het avond, tijd om te gaan eten :)

Reacties  

# Tanja 06-06-2016 13:16
Leuk stukje! Ik wil ook op vakantie.... :roll:
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer

Plaats reactie


Blijf op de hoogte!