Afgelopen week was ik in Londen op een taalcursus met Yrsa, omdat we dat Britse accent zo mooi vinden (heb je wel eens met mij een Engelse film of serie gekeken? ;)) en het ons sowieso super leek om samen tien dagen in zo’n grote, mooie stad door te brengen.

De eerste twee dagen was er nog geen school en dus hebben we voornamelijk geshopt. Ook zijn we naar het Tate Modern geweest. Daarna gingen we naar ons gastgezin, waar we de hele week zouden blijven. Je zou misschien denken dat we wel gek zijn om in onze vakantie naar school te gaan, maar ook al was de lerares een beetje onaangenaam en maakte ze af en toe grappen waardoor je jezelf van kant wilde maken, het was echt een geweldige week. Al snel hadden we een superleuk vriendengroepje, bestaande uit een Duitser (Latti), twee Polen (Zosia en Dominik) en wij. Ik kan nu ‘I love you’ en ‘shut up’ in het Pools zeggen en toen wij hun hadden geleerd wat ‘houd je bek’ betekende, hebben we dat elke dag minstens vijf keer moeten horen, ook op de meest onlogische momenten, waardoor je nooit meer een normaal gesprek kon voeren :)

Onze host was super aardig; we hebben veel met haar gepraat en ze was fan van Sherlock Holmes (ik nu ook) en van James Bond en Harry Potter en ze kon super lekker koken. Maar onze lunchpakketten waren niet echt top en ik mocht ze ook niet zelf maken, dus gaf ik ze maar aan een zwerver en dan haalden we elke middag patat bij de beste snackbar ooit, Five Guys, wat overigens erg toepasselijk was aangezien we met zijn vijven waren.
‘s Ochtends deden we excursies naar bijvoorbeeld Camden Market, Oxford Street en musea als het British Museum en Madame Tussauds, waar we helaas wel anderhalf uur voor in de rij moesten staan omdat de planning ongeveer even goed was als die van de Vrije School.

‘s Middags hadden we les en daarna gingen Yrs en ik naar onze host family om te eten, en we hebben al onze avonden doorgebracht in het park naast de school, om met zijn drieën als laatste over te blijven en in het donker met Dominik naar huis te lopen, want alles is dan zo mooi. We hebben zo veel leuke en vreemde dingen gedaan (ik kon een zeker persoon wiens naam ik niet zal noemen er maar net van weerhouden een gaatje in zijn oor te prikken met mijn nieuwe oorbellen) en we hebben enorm veel gelachen en het was echt top, maar toen kwam de laatste dag en dat was zo sad. We hebben afgesproken contact te houden en ik heb een heleboel leuke foto’s gemaakt en daarna hadden Yrs en ik nog een heel weekend over in Londen en dat was ook super; we zijn naar het V&A geweest en we hebben zelfs nog een high tea gedaan bij Harrods, waar we negen van die super dure macarons kregen in plaats van zes omdat de ober ons mocht :)
Ik kan alleen nog maar zeggen: wat een geweldige week en wat een geweldige mensen!

This is bad, maar wel leuk :)

Was leuk, Buckingham Palace. Beetje jammer alleen dat we niet verder kwamen dan het hek...

Even toeristisch doen, hoor ;)

Op Schiphol met Yrs, was dan wel op de heenweg, maar toch.

Reacties  

# Yrsa Zandbergen 27-07-2016 19:09
Het was echt de beste week ooit! Ik mis iedereen wel hoor
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer

Plaats reactie


Blijf op de hoogte!