Net als vorig jaar ben ik tien dagen wezen kamperen, waarvan vijf dagen met Lieke en Jitske, wat super gezellig was. En net als vorig jaar zijn we elke dag naar een dorpje in de buurt gefietst om daar met een zak chips en een pak mangosap in een veldje te gaan zitten aan het water in de zon. We hebben alle leuke winkels in Ommen en Hardenberg drie keer bezocht, waarna we overgingen op de stomme winkels, waar we vervolgens werden weggestuurd, omdat we de kleding niet serieus namen en Lieke ermee over de grond schuurde :)

We hebben vanuit de Hema scoutinggroepen bestudeerd en elke persoon geanalyseerd over onze glazen ijskoffie heen. Ook hebben we een fotoshoot gehouden op dezelfde trap waar we vorige zomer zijn gedoopt door een zwaar gelovige mevrouw, die toen maar niet weg wilde gaan omdat Lieke met haar in discussie ging over Jezus. Haar hebben we dit jaar helaas niet meer gezien.

‘s Nachts zwommen we, in het donker als het water en de lucht helemaal zwart waren en je de sterren kon zien. Eigenlijk was het veel te koud en hebben we waarschijnlijk de omringende tentbewoners wakker gehouden met ons gekrijs, vooral die keer dat het ook nog regende :)

We sliepen met zijn drieën in een minuscuul tentje, wat dus nogal krap was, maar – na de eerste nacht – ook heel gezellig. En elke ochtend de halve camping doorlopen om croissantjes te halen voor het ontbijt was ook leuker dan het klinkt.
Op de laatste dag zijn we nog naar een legerdump geweest, waar Lieke een gasmasker heeft gekocht, want je weet maar nooit.
En nu is de zomervakantie al weer bijna voorbij… jammer wel. Maar ik kan tenminste terugkijken op een paar heerlijke weken, met dank aan al de lieve mensen die daarvoor gezorgd hebben :)

Die trap is gewoon heel fotogeniek of zo.

Oh gut kijk ons nou toch is gek doen.

Ik vond deze gewoon te lief <3

Geniet nog even van je laatste weekje vakantie iedereen! :)