Het wil niet helemaal lukken met dat bijhouden van mijn blog, maar er wordt aan gewerkt. Vandaar deze korte update, ook al moet ik eigenlijk leren voor de toetsweek, aangezien ik daar in de vakantie geen tijd voor heb gehad. Ik was namelijk in Berlijn.

We hebben daar vrienden wonen, bij wie we een tijdje mochten logeren. We waren met de trein, zo’n ICE weet je wel. Op zich leuker dan met de auto, je hebt daar ook wifi en zo, alleen ging ‘ie op de terugweg nogal langzaam en stopte hij overal. En was er geen wifi, dus geen Netflix voor mij.
In Berlijn heb ik een heleboel leuke dingen gedaan, zoals musea bezoeken, de stad afstruinen op zoek naar vintage winkeltjes en eten in restaurants en cafés. En natuurlijk reizen met de U-bahn, wat me aan Londen deed denken, alleen was het een stuk minder warm.

We zijn ook nog naar het curryworst museum geweest, want dat wilde mijn vader zo graag. Het was nogal vreemd, en als je niet zo’n vleesliefhebber bent, bestaat er de kans dat je onpasselijk wordt van de enorme plastic worsten. Wel verrassend dat ze een heel museum kunnen vullen met de geschiedenis van de curryworst. En ook, dat het eigenlijk best leuk was.
Een beetje shoppen hoort er natuurlijk ook bij, ik heb dan wel niets gekocht, maar Berlijn is toch een fashion stad, dus ja, dan moet je wel ;)
Ik hoop dat jullie vakantie net zo leuk was, en succes als je komende week toetsweek hebt!
Volgende keer de fav outfit van Jitske, don’t miss it :)

Toen we 's avonds de Fernsehturm op wilden, maar daar een super lange rij stond en we toen gewoon naar de bovenste etage van het hotel ernaast zijn gegaan :)

Kon het toch niet laten hier een foto van te maken :)

Plaats reactie


Blijf op de hoogte!