Ten eerste: ik heb besloten om er een nieuwe categorie bij te maken: mijn reizen. Ik reis meestal niet zo heel erg ver, maar ik ben wel al op veel leuke plekken geweest.
De meest recente: Barcelona. Daar was ik in de herfstvakantie met mijn geweldige suikeroom :)
Kunst, kerken (de Sagrada Familia in het bijzonder!), prachtige omgeving, heerlijk weer (ik liep lekker met blote benen terwijl jullie hier zaten weg te regenen in ons koude natte kikkerlandje), yummy eten en natuurlijk: veel winkels. Shoppen, shoppen en nog eens shoppen. Love it.

Ik heb uiteraard ook heel veel foto’s gemaakt, waarvan ik er wel een paar met jullie wil delen, omdat ik zo’n goed mens ben ;)
Ook heb ik het geweldige idee gekregen om een lijst te maken van dingen die ik haat, in de hoop dat jullie dingen zullen herkennen. Ik denk dat ik van die lijst maar mijn volgende post maak.
Gelukkig zijn er nog veel meer dingen die ik wel heel leuk vind, zoals bijvoorbeeld geslaagde vakanties. En het leuke is dat ik er net één achter de rug heb! Wacht, ik zal een lijstje maken met dingen die ik leuk vind aan vakantie. Hier komt ‘ie.

Dingen die ik leuk vind aan vakantie:

  1. Heel cliché maar o-zo-waar: de rust. En ook al rust ik meestal niet uit op vakantie – daar heb ik het veel te druk voor – toch rust ik eigenlijk wel uit. Gewoon geen school en alleen dingen doen die je leuk vindt; zeer goede anti-stress methode.
  2. Het weer. Tenminste, meestal. Als je geluk hebt. Nou ja, je hoopt eigenlijk gewoon dat je lekker weer hebt op vakantie. En als je dat niet hebt, tja, dan is het dus shit.
  3. Het gevoel, dat heerlijke vakantiegevoel van niks hoeven en zo laat naar bed kunnen als je wilt. En veel meer mensen zitten lekker in hun vel als het vakantie is, wat zorgt voor een fijnere sfeer.
  4. Als je thuis blijft, kun je lekker de hele dag in je pyjama rondlopen, maar wat ik eigenlijk nog veel leuker vind: je heerlijk optutten en je leukste kleren aandoen en dan bijvoorbeeld naar de stad gaan ofzo.
  5. En natuurlijk zijn er nog veel meer dingen, maar dan ben ik nog wel even bezig en bovendien is vijf een mooi getal. Hoewel vier natuurlijk altijd mooier is.


 

Plaats reactie


Blijf op de hoogte!